Livet Personligt

#TB till när jag hade dille på limegrönt

1 maj, 2017

Träffade Madde idag, på Mälarpaviljongen. Mycket härligt att njuta av solen och värmen. ÄNTLIGEN. När jag kom hem hittade jag denna bild i arkivet. Den är tagen i oktober 2009, om jag inte är ute ock cyklar, och jag hade inflyttningsfest i lägenheten jag och min dåvarande pojkvän köpt. Madde var där, söt som alltid. Men det som är mest iögonfallande med bilden är alla limegröna inredningsdetaljer! Haha! Jag är inget inredningsgeni, men det här med ”accentfärg” inser till och med jag att det kanske inte är  så hett längre…

Detta är inlägg 62 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Sista kvällen som 29-åring.
Känslan man upplevt många gånger förr - men som ändå knockar luften ur en


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply