Psykisk ohälsa

Världsdagen för mental hälsa

Förra veckan inföll World Mental Health Day, eller på svenska Världsdagen för mental hälsa. I samband med det delade jag på min instagram med mig av några tips och saker jag lärt mig om min egen mentala hälsa och vad som funkat genom åren.

Det här är saker som inte nödvändigtvis behöver kopplas till ångest eller när det känns tungt, utan många saker kan användas och göra nytta i förebyggande syfte när vi har härliga dagar och flyt i sinnet. På samma sätt som fysisk hälsa handlar om allt vi gör i vardagen för att hålla oss friska och starka, kan vi också ta hand om våra hjärnor i vardagen för att vara bättre förberedda och mer redo att hantera tyngre perioder eller akuta dippar.

Om du känner att det är svårt att ta till dig budskapen kan du i alla fall njuta av några ljuvliga solnedgångar. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *