Livet,  Personligt

After Work deluxe.

Jag vet att en AW i huvudsak handlar om att ta ett glas eller två efter jobbet, för att sedan röra sig hemåt, käka middag och slockna framför Let’s Dance eller valfri fredagsunderhållning. Så jobbar inte jag. Uppenbarligen. De senaste gångerna jag varit ute och tagit en öl efter att klockan slagit 17 på fredagen har sett annorlunda ut. Och samma sak hände i fredags. Lämnade jobbet vid 17 – var hemma 03:30. Rimligt.

I fredags började jag med ett par vänner på det nyöppnade TAK på Brunkebergstorg. Fantastisk utsikt, men det var lite kallt i blåsten. När sommaren kommer ordentligt (om den nu någonsin gör det) så kommer det där vara ett drömställe.

Därefter gled jag ner till HOBO, som ligger precis bredvid TAK. Där träffade jag min nyvunna vän Sara, som hade dragit ihop en rejäl AW-samling med massa härligt folk. Där satt vi till klockan blev nästan 23. Och då var vi helt plötsligt väldigt danssugna. Så vi packade ihop våra jobbväskor och gick vidare till Boqueria där vi dansade i ett par timmar. Som sagt. 03:30 kom jag innanför dörren. Otroligt. Men KUL! Om det är några utgångar som i princip alltid blir lyckade är det de spontana.

Detta är inlägg 72 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *