Jobb,  Sport

SHL-tipset 2018/19

(Foto från den sjunde matchen i finalserien mellan HV71 och Brynäs 2017)

Det har nu gått tre år sedan jag traditionsenligt hur SHL-tabellen skulle sluta och det visade sig att jag hade så pass rätt att jag – om jag hade varit med i Expressen-gängets tippningstävling – hade vunnit. Bevis för detta finns i denna Twitter-tråd med Johan ”Mr Madhawk” Svensson. Lever givetvis på detta ännu, trots att likannde framgångar lyst med sin frånvaro.

När jag fått det lilla skrytsegmentet ur världen vill jag nu poängtera att jag normalt sett är riktigt usel på att tippa. Egentligen all form av spontant gissande, bettande och i princip all form av troende är inte min starka sida. Men jag tycker det är sjukt roligt att göra det ändå, ifall man nu helt sonika skulle gå och vinna någonting.

I år har jag dessutom varit inne i en fotbollsbubbla, något jag inte är speciellt van vid. Tro mig, jag älskar att jag fått en mycket närmare relation till fotboll detta år, men man blir rätt schizofren när man är så ingrottad i startelvor, 3-4-2 kontra 4-4-3 och allmänt fotbollsnörderi och helt plötsligt ska tänka hockey. Hösten kommer att se likadan ut, så det är bara att inse att mina två personligheter är här för att stanna.

SÅ. Här kommer mitt tabelltips inför SHL-säsongen 2018/19. Det ska bli ett nöje att se det krossas under hösten och vårens gång.

 1. Växjö
 2. Färjestad
 3. Djurgården
 4. HV71
 5. Frölunda
 6. Skellefteå
 7. Brynäs
 8. Luleå
 9. Malmö
 10. Linköping
 11. Rögle
 12. Timrå
 13. Örebro
 14. Mora

SM-guld 2019: Färjestad

Vi ses, skrattandes och pekandes, på andra sidan!

Vill ni se hur ute och cyklade jag var ifjol kan ni kika på det här. Eller så skiter ni i det, det skulle nog kännas bättre för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *